Geplaatst op

Folderrek

 

Voor het presenteren van  folders of brochures kunt u gebruik maken van een folderrek. Dit zijn presentatie hulpmiddelen welke verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, capaciteiten en designs. Daarnaast zijn de folderrekken og brochurehouders vervaardigd uit verschillende materialen zoals kunststof, metaal of aluminium. De keuze van het materiaal bepaald de prijs en eigenschappen van het folderrek. Zo is een opvouwbaar folderrek gemaakt van aluminium omdat deze door het geringe gewicht eenvoudig meegenomen kan worden voor beurzen of vertegenwoordigers. Metalen folderrekken worden gebruikt voor vaste presentaties van folders in showrooms. Hierbij kan er gekozen worden voor houders met een capaciteit van 4 tot wel 24 A4 folders/brochures. Er zijn ook brochurehouders voor A5,A3 en A2 fodlers. Voor een uitgebreid aanbod folderrekken kunt u kijken op www.folderrek-kopen.nl